Mødetider

Ulve

Tirsdag 18.15 - 19.45

Stifindere

Torsdag 18.30 - 20.00

Tropspejdere

Torsdag 18.30 - 20.00

Troppens kontonr.

Reg. nr. 5479
Kontonr. 4954308

 

Bliv spejder i Kong Hardeknud Trop

Trænger du eller dit barn til en masse eventyrlige oplevelser i naturen? Læs mere her på hjemmesiden og kom og vær med! 
Mødedag er hver tirsdag eller torsdag, afhængig af din alder, på Spejdergrunden bag ved FrederiksborgCentret.

Billeder fra sommerlejren

Sommerlejren gik i år til Gilwellhytten ved Gunderød. Det var en regnfuld affære, men det skræmmer ikke en ægte spejder. Vi fik lavet masser af god spejdermad og fik prøvet en masse spændende opgaver, og det blev også tid til en lille badetur i ny og næ. 


Læs om turen og se billederne her


Stammelederen på ekspedition til Grønland

Den 13. juli rejste vores stifinderleder og officielle grillmester, Ian, til Grønland sammen med to andre spejderkammerater. Her vandrede de den samme rute, som 80 danske spejdere i 1967 gik på den såkaldte "Katangut-ekspedition". Det var en hård tur på 165 km, med kun det allermest nødvendige.

Læs mere om turen her

Wagadugoløbet 2017

I år stillede Ida-Marie og Freja til start på slotspladsen på Kronborg Slot, til et Wagadugoløb der sent vil blive glemt. Snigning i de mørke kasematter, mordefterforskning og afhøring var blandt mange spændende oplevelser på årets løb. Til slut endte Ida og Frejas patrulje som nr. 4 ud af 17 patruljer. 

Se bileder fra årets løb her

Ny spildopordning fra 1/7 2017!

Vi har været nødsaget til at omlægge vores spildopordning fra 1. juli 2017. Det betyder i praksis at vi får 1-2 flere ture årligt, og at disse bliver delt ud på medlemmerne. 
Altså må alle medlemmer påregne at få tildelt en tur i løbet af året. Det er helt essentielt for troppens virke at vi får forældrene til at bakke op om dette. For at lette presset på lederne, er hver familie selv ansvarlig for evt. at bytte. Det er en ordning der har været meget succesfuld i vores nabotroppe og vi håber at den tages godt imod hos os også. 
Planen for spilopkørsel i efteråret kommer ud senere på foråret. 

Læs mere om spilopkørsel her

Tropspejderne på tur i Sverige

Alle 4 tropspejdere var afsted på tur i Sverige i slutningen af februar. For første gang nogensinde, stillede Hardeknud op med egen patrulje - en stor milepæl. Det var en særdeles oplevelsesrig weekend, hvor vores spejdere klarede det rigtig godt. 

Se billeder fra turen her

Kong Hardeknud Trop på juletur

Den første weekend i december står altid på juletur! I år var ingen undtagelse, og vi havde en dejlig weekend sammen med Kong Valdemars Trop og Erik Klipping Trop. Turen gik til den fantastiske bjælkehytte Bassebjerg i Nødebo, som dannede rammen om en hyggelig juletur. 

 

Se billeder fra juleturen her

 

Læs det seneste Nordpilen

Indmeldelsesblanket

Indmeldelsesblanket.pdf

De Gule Spejdere | info.kht(at)konghardeknudtrop.dk
Jyskweb 2008